Servicii
Putine sunt lucrurile indispensabile de care au nevoie barbatii: o tunsoare reinnoita periodic. Daca parul unui barbat este tuns, intregul aspect capata un plus de valoare si de frumusete.Citeste mai mult...Oferim si servicii de frizerie pentru copii, profesionistii nostri vor avea grija ca cei mici sa se simta la FANCY GLAM ca intr-un loc de poveste, la care vor dori sa se întoarca iar si iar.

Frizerie

Putine sunt lucrurile indispensabile de care au nevoie barbatii: o tunsoare reinnoita periodic. Daca parul unui barbat este tuns, intregul aspect capata un plus de valoare si de frumusete.

Citeste mai mult…Oferim si servicii de frizerie pentru copii, profesionistii nostri vor avea grija ca cei mici sa se simta la FANCY GLAM ca intr-un loc de poveste, la care vor dori sa se întoarca iar si iar.


O coafura sofisticata, eleganta, va aduce mereu in centrul atentiei, indiferent de ocazie. O vizita la coafor este vitala in cazul in care participati la ocazii speciale, precum nunti, botezuri sau alte evenimente importante.Citeste mai mult... O tunsoare moderna, o culoare potrivita si un tratament hidratant, fac diferenta si va dau acea stare de bine si de incredere in sine, atat de importante. Impreuna vom alege cea mai potrivita nuanta pentru par, in acord cu fizionomia si stilul dumneavoastra. Optati pentru serviciile noastre, micile detalii fac marile diferente.

Coafor/Coloristica

O coafura sofisticata, eleganta, va aduce mereu in centrul atentiei, indiferent de ocazie. O vizita la coafor este vitala in cazul in care participati la ocazii speciale, precum nunti, botezuri sau alte evenimente importante.
Citeste mai mult… O tunsoare moderna, o culoare potrivita si un tratament hidratant, fac diferenta si va dau acea stare de bine si de incredere in sine, atat de importante. Impreuna vom alege cea mai potrivita nuanta pentru par, in acord cu fizionomia si stilul dumneavoastra. Optati pentru serviciile noastre, micile detalii fac marile diferente.


Mainile sunt cartea noastra de vizita, alegeti sa aveti manichiura perfecta. Tehnica construirii de unghii cu gel este recomandata femeilor care isi doresc unghii fara cusur dar forma unghiilor lor naturale lasa de dorit.Citeste mai mult… Lasati-va mainile in seama profesionistilor FANCY GLAM, pentru rezultate impecabile. Totodata, nu neglijati nici pedichiura, pentru ca nu stiti niciodata cine cade la picioarele dumneavoastra. Contati pe noi si pentru a remedia problema unghiilor incarnate, le corectam si le intretinem sanatoase, cu ajutorul vizitelor constante la salonul nostru.

Manichiura/Pedichiura

Mainile sunt cartea noastra de vizita, alegeti sa aveti manichiura perfecta. Tehnica construirii de unghii cu gel este recomandata femeilor care isi doresc unghii fara cusur dar forma unghiilor lor naturale lasa de dorit.
Citeste mai mult… Lasati-va mainile in seama profesionistilor FANCY GLAM, pentru rezultate impecabile. Totodata, nu neglijati nici pedichiura, pentru ca nu stiti niciodata cine cade la picioarele dumneavoastra. Contati pe noi si pentru a remedia problema unghiilor incarnate, le corectam si le intretinem sanatoase, cu ajutorul vizitelor constante la salonul nostru.


Aveti grija de frumusetea dumneavoastra, intretineti-o cu produse de calitate, recomandate de profesionisti, in functie de caracteristicile individuale ale fiecareia. Specialistii FANCY GLAM va recomandaCiteste mai mult… tratamente cu produse #ACADEMIEPROFESSIONNEL, recunoscute pentru calitatea si eficienta lor, brand 100% made in France. Excelenta si experienta ii recomanda, institutul parizian a marcat istoria produselor cosmetice prin puterea sa constanta de inovatie si abordarea sa unica si specifica in ingrijirea pielii, fiind în slujba frumusetii de mai bine de un secol.

Cosmetica

Aveti grija de frumusetea dumneavoastra, intretineti-o cu produse de calitate, recomandate de profesionisti, in functie de caracteristicile individuale ale fiecareia. Specialistii FANCY GLAM va recomanda
Citeste mai mult… tratamente cu produse #ACADEMIEPROFESSIONNEL, recunoscute pentru calitatea si eficienta lor, brand 100% made in France. Excelenta si experienta ii recomanda, institutul parizian a marcat istoria produselor cosmetice prin puterea sa constanta de inovatie si abordarea sa unica si specifica in ingrijirea pielii, fiind în slujba frumusetii de mai bine de un secol.


Pentru un make-up desavarsit, folosim cosmetice #MAKE UP FOR EVER, o marca emblematica a machiajului profesionist, care permite tuturor femeilorCiteste mai mult… sa-si amplifice frumusetea, sa o exprime in mod original si memorabil.
 Iar un machiaj nu este complet, fara o privire definita de gene lungi si curbate, construite fir cu fir, de la #NEICHA.

Make-up

Pentru un make-up desavarsit, folosim cosmetice #MAKE UP FOR EVER, o marca emblematica a machiajului profesionist, care permite tuturor femeilor
Citeste mai mult… sa-si amplifice frumusetea, sa o exprime in mod original si memorabil. Iar un machiaj nu este complet, fara o privire definita de gene lungi si curbate, construite fir cu fir, de la #NEICHA.Sarcinile zilnice apasa greu pe umerii nostri. Alegeti o sedinta de masaj la FANCY GLAM si veti descoperi rapid beneficii importante pentru sanatate. Masajul relaxeaza sistemul nervos, imbunatateste circulatia sangelui,Citeste mai mult… amelioreaza durerile de spate, diminueaza stresul si anxietatea, amelioreaza insomniile, hraneste si catifeleaza pielea, reduce vergeturile si sprijina vindecarea cicatricilor. Unele lucruri sunt atat de bune, incat merita sa faceti din ele o rutina!

Masaj

Sarcinile zilnice apasa greu pe umerii nostri. Alegeti o sedinta de masaj la FANCY GLAM si veti descoperi rapid beneficii importante pentru sanatate. Masajul relaxeaza sistemul nervos, imbunatateste circulatia sangelui,
Citeste mai mult… amelioreaza durerile de spate, diminueaza stresul si anxietatea, amelioreaza insomniile, hraneste si catifeleaza pielea, reduce vergeturile si sprijina vindecarea cicatricilor. Unele lucruri sunt atat de bune, incat merita sa faceti din ele o rutina!