Fancy Glam by  Anthony

Salonul Fancy Glam a fost deschis în anul 2019, fiind conturat pe cateva valori fundamentale: profesionalism, calitate, siguranta si respect. Ne-am angajat sa obtinem un nivel maxim de satisfactie a clientilor si sa oferim servicii superioare de hairstyling, coafor, frizerie, cosmetica, make-up, manichiura&pedichiura si masaj.
Ne gasiti intr-o atmosfera destinsa si primitoare, orientata spre nevoile voastre. Urmarim sa construim relatii cu clientii, astfel incat sa va cunoastem suficient de bine pentru a va intelege dorintele si a va oferi asistenta personalizata, iar rezultatul final sa fie in acord cu stilul personal. Preocuparea noastra principala este furnizarea de servicii si proceduri de inalta calitate, iar datorita expertizei specialistilor nostri, tehnologiei de care dispunem si produselor profesionale pe care le folosim, ne mandrim cu faptul ca reusim sa satisfacem dorintele celor mai pretentiosi clienti.
Intr-o lume in care frumusetea este o parte importanta a imaginii unei femei, este esential locul in care alegeti sa va lasati pe mainile profesionistilor, sa ii gasiti pe aceia care sunt capabili sa “va citeasca”  si  sa va puna in valoare frumusetea care exista in fiecare dintre noi.